Te koop: Stationslaan 1, 1616 CM Hoogkarspel

€ 12.500,- k.k.
Type object Garagebox
Aanvaarding In overleg
Totale VVO 18 m²

Beschrijving

TE KOOP: zeer solide garage nabij NS station te Hoogkarspel. Volledig van beton, ook het dak, dus nagenoeg geen onderhoud!

De garage maakt deel uit van een complex van 35 garageboxen en zijn bijna allemaal voorzien van elektra en een tussenmeter. De hoofdmeter is van de VvE en u betaald dus alleen hetgeen u verbruikt + een te verwaarlozen deel aan vastrecht.

Wat voor garage is het?
In 2001 is gekozen voor Rekers Betonbouw welke garant staat voor kwaliteit. “Ook de prijzen van auto’s zijn de laatste jaren duidelijk gestegen. Wie van zijn auto houdt, gunt zijn auto een kant en klare prefab garage van Rekers. De prefab garages van Rekers dienen niet alleen ter bescherming van uw auto, maar passen zich ook feilloos aan de omgeving of de architectuur van uw woning aan. Zo kunt u kiezen uit een breed scala aan buitenkleuren of afwerkingen in bijvoorbeeld steenmotief! En dat allemaal in een uitstekend prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: een kant en klare betonnen prefab garage van Rekers is ideaal voor uw auto”. Aldus Rekers.

Van wie zijn de garages?
Alle garages zijn van individuele eigenaren en hebben een verschillende functies; de één gebruikt hem als belegging, de ander als veilige parkeerplaats voor auto of zelf fietsen, de ander gebruikt de garage als fijne knutselruimte!

VvE
Deelname aan de VvE is verplicht en kost voor 2019 € 306,49 (per jaar). Dit is incl. erfpacht, opstalverzekering, VvE kosten en voorschot Nuon. De borg bedraagt € 400,00 en ontvangt u weer retour bij eventuele verkoop.

Nederlandse Spoorwegen
De ondergrond is van de NS. De erfpachtsituatie is in ieder geval van kracht tot 2030. Wat nu als de NS haar grond daarna zelf wil gebruiken en de erfpacht niet wil verlengen? Uw garage staat volledig vrij en kan dus redelijk eenvoudig “opgepakt” worden en om elders weer te laten plaatsen. Klinkt eenvoudig en is ook zo. De garage is uw eigendom en kan gezien zijn kwaliteit nog ettelijke jaren mee!

Geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met Ronald Slijkhuis via info@slijkhuis.nl of direct via 06 – 515 433 59. Er zijn er momenteel slechts enkele te koop, zowel leeg als verhuurd.

Huurprijs € 115,00 per maand. Borg € 500,00. Kosten gebruik elektra naar verbruik.

Koopsom € 12.500 kosten koper
BTW is niet van toepassing.

Oppervlakte is 18 m².

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00003
Koopsom € 12.500,- k.k.
Servicekosten € 25,54
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 8 maart 2019
Laatste wijziging Donderdag 13 juni 2019
Bouw
Type object Garagebox
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
VVO 18 m²
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer
Nabij treinstation
Bereikbaarheid Treinstation binnen 500 meter

Foto's

Kaart

Sluiten

Recent bekeken